Meniu
Cosul de cumparaturi

Proiectare

​​Banner proiectare​​

        ​Activitatea de proiectare este considerata o etapa cheie in realizarea oricari lucrari, avand posibilitatea de a stabili elementele necesare realizarii lucrarii, tinand cont de solicitarile beneficiarului, particularitatile spatiului si ale intalatiei de proiectat.

  • Solutiile propuse de noi in cadrul fiecarui proiect reprezinta raportul optim intre investitie si eficienta tehnica, urmarind folosirea ultimelor inovatii in domeniu si obtinerea unui cost minim din partea clientului.

  • Experienta deosebita pe care o avem in acest domeniu de activitate reprezinta garantia profesionalismului si a seriozitatii cu care tratam orice proiect, garantand mereu rezultatele dorite de client.

  • Se pot realiza proiecte in diverse stadii de detaliu pentru sisteme de ventilatie, climatizare, incalzire.

  • In functie de complexitatea si particularitatile proiectului dumneavoastra puteti apela la serviciul nostru gratuit de proiectare. Acesta este acordat in conditia in care lucrarile sunt realizate cu firma Prompt Service si este sub forma unui discount la costul total al lucrarii.

  • Pe langa proiectare, Prompt Service Clima va ofera si servicii de consultanta, comercializare, intretinere si service.

 

Logo Prompt Service Clima
office@prompt-service.ro
Telefon: 0212.600.600;
Mobil: 0725.22.32.38;
Fax: 021.316.77.37;