Meniu
Cosul de cumparaturi

Consultanta

Baner consultanta Prompt Service Clima

Una dintre etapele cele mai importante in realizarea unei instalatii este etapa de consultanta tehnica. In aceasta etapa se stabilesc caracteristicile tehnice ale instalatiei, cel mai bun raport calitate-pret corelat cu dorintele clientului si o adaptare cat mai buna la spatiul existent. Realizarea serviciului de consultanta se bazeaza in principal pe experienta si cunostintele dobandite in timp de catre personalul tehnic calificat, firma avand in cadrul echipei ingineri specializati ce activeaza in domeniu de peste 20 de ani.

  • In cele mai multe cazuri beneficiarul/investitorul nu dispune de cunostintele tehnice necesare, consultatul fiind acela care poate optimiza costurile investitiei, le compara cu realitatile economico-financiare ale pietei si canalizeaza investitia spre segmentul cel mai profitabil privind exploatarea.

  • Consultatii nostri va vor raspunde oricarei intrebari legate de produsele si serviciile pe care le oferim si va vor indruma spre a lua o decizie in urma careia aparatul pe care il achizitionati sa fie compatibil cu cerintele dumneavoastra. Consultantii nostri vor stabili, impreuna cu dumneavoasta, detaliile tehnice de executie, in urma carora proiectul de ansamblu va reprezenta un produs performant, care sa indeplinesca total cerintele dumneavoastra.

  • In functie de cerintele clientului, destinatia spatiului si tipul instalatiei (aparate aer conditionat, incalzire sau ventilatie), specialistii nostrii vor determina solutiile tehnice optime pentru fiecare obiectiv in parte.

  • Tinand cont de experienta acumulata, intr-un timp scurt de raspuns veti face o buna investitie apeland la consultanta noastra. Va punem la dispozitie o gama larga de produse, colaborand cu brand-uri recunoscute internațional ca Daikin, Fujitsu, Samsung, LG, Dospel, Ruck, Ariston, Immergas, Ferroli s.a.

  • Pe langa consultanta, Prompt Service Clima va ofera si servicii de proiectare, comercializare, intretinere si service.

 

Logo Prompt Service Clima
office@prompt-service.ro
Telefon: 0212.600.600;
Mobil: 0725.22.32.38;
Fax: 021.316.77.37;