Meniu
Cosul de cumparaturi

Conditii de livrare si plata

MODALITATI DE PLATA

Plata produselor comandate prin intermediul site-ului nostru se poate realiza astfel:

1) Cash la sediu sau la livrarea produselor (Ramburs);
Rambursul reprezinta modalitatea de achitare a comenzii in momentul livrarii. Aceasta varianta este un serviciu suplimentar efectuat de firma de curierat si are taxa financiara de 3 Lei. Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat.
Pentru persoanele juridice limita de plata este de 5.000 RON numerar pe zi.
Pentru persoanele fizice limita de plata este de 10.000 RON numerar pe zi.
Prompt Service Clima SRL isi rezerva dreptul ca pentru anumite produse, metoda de plata ramburs sa fie dezactivata.

2) Plata prin OP (ordin de plata): dovada platii trebuie transmisa catre SC Prompt Service Clima SRL la adresa de e-mail contabilitate@prompt-service.ro. Livrarea produselor/serviciilor se va efectua numai dupa ce s-a confirmat intrarea banilor in cont;

3) Tranzactii online: magazinul online www.prompt-service.ro / climada.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile LibraPay. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

LIVRARE SI TRANSPORT

1. Ridicare personala

De la punctul de lucru situat in Calea Giulesti nr. 142, Sector 6, Bucuresti
Aveti posibilitatea sa ridicati orice produs comandat fara nici un cost de transport de la punctul de lucru. Rog verificati inainte de a face deplasarea existenta produsului pe stoc la punctul de lucru. Daca acesta nu este pe stoc la acest punct de lucru – relocarea lui se va realiza in cel mai scurt timp posibil.
Zona Bucuresti

2. Livrare Bucuresti

Costul transportului este taxat cu 17 lei, TVA inclus.

3.Livrarea Nationala (inclusiv Ilfov)

Livrarea este asigurata cu ajutorul serviciilor de coletare Fan Curier si Sameday***.
*Pentru localitatile ce nu se afla in raza de acoperire a curieratului (km suplimentari), taxa de transport este comunicata de un reprezentant prompt-service.ro / climada.ro.
**Pentru a avea o informatie corecta privind costul transportului rog contactati un reprezentat Prompt-Service la numerele: 0212.600.600 si 0725.223.238 sau pe mail: office@prompt-service.ro
***Serviciul easybox oferit de Sameday poate taxa costul de livrare cu 15 Lei, in cazul in care locker-ul selectat nu este disponibil. In acest caz, livrarea coletului se va face catre dumneavoastra cu ajutorul serviciului door-to-door, urmand sa fiti contactat pentru a oferi o adresa de livrare.

4. Timpul de livrare

Livrarea se efectueaza in 24/72 ore in functie de locatia dvs. si de traseele curierilor livratori. Exista posibilitatea ca livrarile sa fie intarziate de factori care nu tin de Prompt Service Clima - de exemplu: perioada sarbatorilor, intemperii etc.

Exista cazuri in care datorita unor factori care de cele mai multe ori, nu tin neaparat de noi livrarea poate intarzia, dar va asiguram ca vom depune tot efortul ca timpul dumneavoastra de asteptare sa fie minim.
Exemplu factori externi ce pot intarzia livrarea: blocaje de trafic cauzate de intemperiile naturii etc.

Termenul de livrare exact va fi comunicat de catre reprezentantul Prompt-Service in momentul confirmarii comenzii Dumneavoastra, existand posibilitatea alegerii unui interval orar in care sa se realizeze livrarea.

IMPORTANT: Toate promotiile cu titlul de TRANSPORT GRATUIT, se aplica doar pentru localitatile acoperite de firma de curierat (fara kilometrii suplimetari).

Produsele livrate national prin curier rapid sunt impachetate in mod optim pentru a realiza cea mai buna protectie a produsului expediat. Clientii au obligativitatea de a verifica la primirea coletului, integritatea acestuia si daca se constata urme clare de lovituri ale ambalajului, care pot cauza stare a produsului sa refuze coletul si totodata sa scrie pe awb-u curierului motivul refuzului.

 

Logo Prompt Service Clima
office@prompt-service.ro
Telefon: 0212.600.600;
Mobil: 0725.22.32.38;
Fax: 021.316.77.37;