Meniu
Cosul de cumparaturi

Hidrofoare

Bine ai venit in categoria noastra de Hidrofoare! Aici vei gasi o gama variata de hidrofoare si pompe hidrofor concepute pentru a asigura o alimentare constanta si eficienta cu apa in reteaua ta.

Hidrofoarele reprezinta solutii ideale pentru a asigura presiunea adecvata si o distributie eficienta a apei in sistemul tau. Acestea functioneaza prin pomparea apei intr-un rezervor si furnizarea ei la presiune constanta in intreaga retea. Oferim hidrofoare de inalta calitate, performante si fiabile, care asigura o alimentare constanta cu apa in orice moment.

Pompe hidrofor apa

Pompele hidrofor sunt componentele cheie ale hidrofoarelor. Acestea sunt proiectate special pentru a furniza apa la presiunea necesara in sistemul tau de apa. Avem disponibile pompe hidrofor de incredere, cu performante ridicate si eficienta energetica, astfel incat sa poti alege cea mai potrivita solutie pentru nevoile tale.

Indiferent ca ai nevoie de un hidrofor pentru locuinta ta, pentru o proprietate comerciala sau pentru o aplicatie industriala, vei gasi optiuni potrivite in oferta noastra. Noi intelegem importanta unei alimentari constante si fiabile cu apa, de aceea oferim hidrofoare de inalta calitate, care pot face fata cerintelor tale.

Alegerea unui hidrofor de calitate superioara este esentiala pentru a beneficia de o alimentare cu apa eficienta si fiabila. Oferim solutii de incredere si durabile, care iti vor asigura o functionare fara probleme pe termen lung. Alege acum un hidrofor de inalta calitate pentru a te asigura ca ai intotdeauna apa disponibila in mod constant si la presiune adecvata.

Brand: Einhell Cod produs: 042000026002

Hidrofor 600 W, rezervor 20 L, 3600 L/h, aspiratie 8 m, inaltime max. 40 m

Hidrofor 600 W, Einhell, 3600 L/ora Hidroforul GC-WW 6036 permite furnizarea de apa curata din rezervoare, puturi si fantane pentru a fi utilizate in..
732,00 Lei
Fără TVA:732,00 Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)