Meniu
Cosul de cumparaturi

Boiler electric

Bine ati venit pe pagina noastra de categorii pentru boilere electrice! Sunteti in cautarea unui boiler electric de incredere si eficient? Prompt-Service.ro va ofera o gama variata de boilere electrice, inclusiv boiler electric 10l, boiler electric 15 l, boiler electric 30 l, boiler electric 50 l, boiler electric 80 l sau boiler electric 100l.

Boiler electric - Avantaje

Avantajele utilizarii unui boiler electric sunt numeroase. Acestea includ economia de spatiu, instalare usoara, costuri reduse de intretinere si eficienta energetica. Indiferent daca aveti nevoie de un boiler electric pentru uz casnic sau pentru utilizare comerciala, gama noastra diversificata de boilere electrice va ofera optiuni pentru toate nevoile dvs.

Unul dintre produsele noastre populare este boiler electric 80 l, care ofera un volum generos de apa calda pentru utilizarea zilnica a unei familii de 3-4 persoane. Marca Ariston este recunoscuta pentru fiabilitatea si calitatea sa, iar boilerele electrice Ariston de 80 l sunt o alegere excelenta pentru o utilizare de lunga durata.

Pentru nevoi mai mici, avem boilere electrice de 50 l, 30 l sau chiar de 10 l, perfecte pentru spatii mici sau pentru uz personal. Aceste boilere sunt compacte, eficiente si pot fi instalate intr-o varietate de locatii, inclusiv bucatarii, bai, garaje sau chiar birouri.

Pentru cei care au nevoie de un volum mare de apa calda, avem boilere electrice de 100 l si 120 l, ideale pentru utilizarea comerciala sau pentru familii mari. Aceste boilere asigura un flux continuu de apa calda si pot fi o alegere excelenta pentru hoteluri, restaurante, sali de sport sau alte locatii cu cerinte ridicate de apa calda.

Boiler electric Tesy

De asemenea, oferim boilere electrice TESY, o marca de incredere in domeniul incalzirii apei. Boilerele electrice TESY sunt cunoscute pentru calitatea lor superioara, eficienta energetica si durabilitatea lor.

Indiferent de alegerea dvs., prompt-service.ro va ofera boilere electrice de inalta calitate, la preturi competitive. Vizitati pagina noastra de categorii pentru boilere electrice si gasiti modelul potrivit pentru nevoile dvs.! Contactati-ne pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a plasa o comanda.

Brand: Regent Cod produs: 021411005046

Boiler electric 10 l Regent 10 EU, reglaj mecanic

Boilerele electrice Regent 10 litri garanteaza eficienta si performanta maxima datorita duratei de viata lungi a componentelor. Durabilitatea produsul..
335,00 Lei
Fără TVA:335,00 Lei