Meniu
Cosul de cumparaturi

Prompt Service Clima

Logo Prompt Service Clima Logo Climada.ro

S.C. PROMPT SERVICE CLIMA S.R.L.

Magazine deschise Prompt Service Clima

Campina, strada 1 Decembrie 1918, nr. 10, Campina, Prahova

Bucuresti, Calea Giulesti, nr. 142, Sector 6, Bucuresti

1) Cine suntem? - Prompt Service Clima

Prompt Service Clima este o companie infiintata in anul 1994, domeniul principal fiind instalatii frigotehnice. Ulterior, din dorinta de a oferi servicii complete si produse destinate confortului clientului, aceasta s-a dezvoltat si in domeniile: ventilatie, incalzire, instalatii sanitare si electrice. Astfel ne putem lauda cu o experienta de 25 de ani in domeniul HVAC (Heating - Incalzire, Ventilation - Ventilatie si Air Conditioning - Aer conditionat).

Activitatea noastra se desfasoara in mare parte in Bucuresti si Ilfov, atunci cand vorbim despre serviciile prestate (consultanta, proiectare, comercializare, instalare, intretinere, service). Din anul 2010 am bifat domeniul comertului online prin intermediul magazinului online prompt-service.ro si climada.ro. In prezent portofoliul de produse prezent depaseste numarul de 3800 de articole, accesibile oricarui client la nivel national.
In anul 2015, prompt-service.ro a primit Certificatul de inregistrare a marcii cu numarul 142970.

Desi in ultima perioada multe societati si-au extins activitatea in aceste domenii, Prompt Service Clima este binecunoscuta prin serviciile si seriozitatea relatiilor cu clientii actuali, dintre care amintim: Antena Group, Compania Nationala Imprimeria Nationala, Rompetrol, RTC Holding, Diverta, Ministerul Educatiei Cercetarii si Inovarii, Inspectoratul General al Politiei de Frontiera, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, MMDATA, Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, Quality Business Solution Group, Nuva Express Construct, ADM Farm, Interactive Systems & Business Consulting, Centrul Servicii Radiocomunicatii etc.


2) Certificari si Autorizari

In anul 2019 am reinnoit Sistemul de Management al Calitatii conform cerintelor standardului SR EN ISO 9001:2015 si Sistemul de Management de Mediu conform cerintelor standardului SR EN ISO 14001:2015 in domeniile: lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat, lucrari de instalatii electrice, alte lucrari de instalatii pentru constructii, lucrari de constructie a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. In acelasi an am implementat un Sistem de Management al Sanatatii si Securitatii Operationale conform cerintelor standardului SR OHSAS 18001:2008 si un Sistem de Management al Securitatii Informatiei conform cerintelor standardului SR ISO/IEC 27001:2013.

Certificat 9001:2015Certificat ISO 14001:2015Certificat ISO 18001:2008Certificat ISO 27001:2013

2.1) Certificari si Autorizari in instalatii termice

  • Autorizatie ISCIR - obtinuta in anul 2013 in domeniile instalate, montare, reparare si intretinere, verificari tehnice in utilizarea la cazane de apa calda cu P ≤ 400kW
  • Autorizatie RSVTI
  • Certificat Viessmann - montajul, punerea in functiune, repararea, intretinerea si verificarea tehnica periodica pentru centrale murale Viessmann
Autorizatie ISCIRAutorizatie RSVTICertificat Viessmann

2.2) Certificari si Autorizari in climatizare

  • Certificat AGFR
  • Certificat Daikin Home Comfort Expert
Certificat AGFRCertificat HCE Daikin​​Certificat Gree Yamato Fujitsu

2.3) Alte diplome si certificari

  • Diploma de Excelenta din partea comparatorului de preturi compari.ro, pe baza recenziilor clientilor nostrii.
Diploma de excelentaDiploma de excelentaDiploma compari.ro