Meniu
Cosul de cumparaturi

Garantie extinsa 5 ani Daikin Stand By Me

Garantie extinsaGarantie extinsa

Obtine o extindere de garantie pentru unitatea ta prin inregistrarea gratuita


Cum obtii garantia extinsa?

  • Pasul 1: Achizitionezi orice aparat marca Daikin participant la campanie (FTXC-B/RXC-B, FTXP-M L/RXP-L, FTXM-N M/RXM-N9 M M9, FTXJ-M/RXJ-M, FTXA-A/RXA-A B, FTXZ-N/RXZ-N);
  • Pasul 2: Instalezi aparatul de climatizare cu firma Prompt Service Clima SRL, partener Daikin Home Comfort Expert;
  • Pasul 3: Dupa instalare noi inregistram aparatul de climatizare in platforma Stand by Me, urmand sa primiti un mail de confirmare si un cod de acces;
  • Pasul 4: Inregistrezi aparatul de climatizare pe platforma online dedicata Stand By Me cu ajutorul codului primit;
  • Pasul 5: Acum stai linistit, pe langa cei 5 ani garantie, noi ne ocupam de starea aparatului tau si de aerul pe care acesta il emana in locuinta ta. Vom programa si efectua operatiunile de mentenanta de 2 ori pe an (o data la inceputul sezonului cald si o data la inceputul sezonului rece), pe toata perioada garantiei. Mai multe detalii despre serviciile de intretinere/igienizare si tarife gasiti aici.

Beneficii

1. Sanatate si Siguranta
Sanatate si siguranta Daikin

​Unitatea de climatizare intretinuta corespunzator asigura calitatea optima a aerului din locuința ta. Curatand in mod regulat filtrele de aer si schimbatorul de caldura din aparat, te asiguri ca familia ta respira un aer curat.

2. Eficienta si Economie de costuri
Eficienta

Intretinerea regulata a echipamentului, precum mentenantele sezoniere care presupun inlocuirea consumabilelor sau a pieselor, cat si alte mici reglaje, ajuta unitatea de aer conditionat sa functioneze mai eficient. Astfel, poti beneficia de un consum redus de energie. Verificarea preventiva te ajuta sa eviti interventiile si costurile neprevazute.

3. Piese de Schimb Originale, Instrumente si Echipamente
Piese schimb Daikin

Piesele de schimb folosite de catre Daikin si Partenerii nostri sunt certificate, ceea ce inseamna ca riscul defectiunilor este redus, asigurandu-te de valabilitatea garantiei unitatii tale.