Meniu
Cosul de cumparaturi

Montaj aer conditionat - Prompt Service Clima

Aer conditionat cu montaj in orasul tau!


Despre montaj si garantie

Montajul corect al unui aparat de aer conditionat este foarte important pentru functionarea corecta a echipamentelor. Instalarea incorecta a unitatilor de aer conditionat poate duce la defectiuni ale acestora, functionare ineficienta si pierderea garantiei. Alegeti sa montati aparatele de climatizare doar cu profesionisti.

Serviciul de montaj aparat aer conditionat oferit de Prompt Service Clima este acum disponibil si la nivel national, prin echipe de instalatori profesionalisti, autorizati si PROMPTI in serviciile de montaj si de garantie.

Cine suntem?

Prompt Service Clima se ocupa cu servicii legate de climatizare si aer conditionat inca din 1994 acoperind treptat zona Bucuresti si Ilfov apoi Prahova iar acum intreaga tara.. Oferim serviciul de instalare la nivel national pentru aer conditionat rezidential si multi-split pentru toate capacitatile disponibile.

Montaj pentru aer conditionat 9000 BTU sau 12000 BTU ori instalare pentru capacitati mari de 18000 BTU sau 24000 BTU, va punem la dispozitie o retea de montatori autorizati AGFR care va vor oferi solutia perfecta in functie de cerintele dumneavoastra.


Montaj aer conditionat