Meniu
Cosul de cumparaturi

Centrale termice in Condensare

Centrala termica pe gaz sau GPL

Un sistem de incalzire cu centrala termica pe gaz este sistemul care utilizeaza gazul natural ca sursa principala de combustibil pentru a furniza caldura unui apartament, casa, magazin sau mai multor cladiri dintr-o locatie centrala.

Sistemul este alcatuit dintr-o centrala termica, care incalzeste apa sau genereaza abur si o retea de tevi care distribuie caldura in diferite incaperi prin calorifere, incalzire in pardoseala sau convectoare. Centrala termica este de obicei situata intr-un subsol, incorporata in mobilier, bucatarie sau debara.

Sistemele de incalzire cu centrala termica pe gaz natural sunt populare datorita eficientei, fiabilitatii si costului relativ scazut al gazelor naturale in comparatie cu alte surse de combustibil. De asemenea, sunt relativ usor de instalat si intretinut in comparatie cu alte sisteme de incalzire, ceea ce le face o alegere buna pentru multe case si cladiri.

Centrala termica Ariston

Ariston este o companie multinationala italiana care proiecteaza si produce sisteme de incalzire, inclusiv centrale termice. Centralele termice Ariston sunt cunoscute pentru calitatea lor ridicata si eficienta energetica. Gama de produse Ariston include atat aplicatii rezidentiale, cat si comerciale, inclusiv aer conditionat, pompe de incalzire si panouri solare.

Centrala termica Ariston este cunoscuta pentru eficienta energetica, fiabilitatea si designul inovator, facandu-o alegerea populara pentru multi clienti.

Gama de centrale termice Ariston cuprinde modelele: Cares S, Clas One WiFi, Clas One System, Genus One, Genus One WiFi, Genus One System, Alteas One + NET, Clas B One, Genus Premium EVO HP.

Centrala termica Immergas

Immergas este o companie italiana specializata in productia de sisteme de incalzire, inclusiv sisteme de incalzire de tip centrala termica. Compania are o istorie lunga de inovatie si este cunoscuta pentru producerea de solutii de incalzire de inalta calitate.

Centrale termice Immergas - sunt proiectate pentru a oferi o incalzire eficienta si de durata, iar multe dintre ele vin cu caracteristici avansate precum controlul modulator si tehnologia de condensare.

Immergas este cunoscut pentru angajamentul sau fata de calitate, inovatie si satisfactia clientilor, facand sistemele sale de incalzire o alegere populara pentru multi clienti.