Meniu
Cosul de cumparaturi

Comercializare

​​Banner comercializare

         ​Prompt Service Clima colaboreaza cu firme recunoscute pe plan national si international din domeniul climatizarii, ventilatiei, incalzirii si tehnico-sanitare ca: Daikin, Toshiba, Carrier, Hitachi, Fujitsu, Ariston, Ferroli, Immergas, Wiessman, Wilo, Dospel s.a. oferindu-va o gama larga de produse finite, piese de schimb si materiale pentru instalatii.

 

  • Pentru produsele de ventilatie Dospel, avand in vedere statutul de importator si reprezentant pentru Romania revanzatorii si firmele specializate de ventilatie pot beneficia de sustinere de marketing si bonusuri substantiale.

  • Dispunem de o gama variata de produse pentru incalzire precum centrale murale, centrale electrice, cazane si sisteme de incalzire solara, climatizare – aparate de aer condiționat, chillere, ventilatoare si centrale de tratare a aerului, dezumidificatoare si multe altele. Alaturi de accesoriile oferite, impreuna putem alcatui sisteme complete de climatizare, incalzire si ventilatie.

  • Furnizarea se realizeaza din stoc sau la comanda, aveti posibilitatea de a comanda online, sau telefonic, la unul dintre numerele 0725 223 238 sau 0212 600 600. Operatorii nostri vor prelua comanda dumneavoastra in cel mai scurt timp si va vor contacta pentru a discuta detaliile in ceea ce priveste achizitionarea, transportul, montarea etc.

  • Toate produsele comercializate de Prompt Service Clima sunt insotite de garantie, aditional oferind servicii de instalare si intretinere pentru toate produsele achizitionate din cadrul firmei noastre.

  • Transportul este asigurat cu titlu gratuit pentru comenzi mai mari de 700 lei, tva inclus pentru Bucuresti si Ilfov, contra cost pentru orice comanda, oriunde in tara.

Logo Prompt Service Clima
office@prompt-service.ro
Telefon: 0212.600.600;
Mobil: 0725.22.32.38;
Fax: 021.316.77.37;