Meniu
Cosul de cumparaturi

Vase expansiune universale

Bine ai venit in categoria noastra de Vase expansiune universale! Aici vei gasi o selectie variata de vase de expansiune concepute pentru a asigura o presiune adecvata si o functionare eficienta a sistemului tau.

Vasele de expansiune sunt componente esentiale ale sistemelor termice si santiare, care au rolul de a compensa variatiile de presiune cauzate de dilatarea si contractia apei in timpul ciclurilor de incalzire si racire. Aceste vase protejeaza sistemul de apa impotriva supratensiunilor si mentin presiunea in limitele optime. Oferim vase de expansiune universale, potrivite pentru diverse aplicatii si sisteme.

Vas de expansiune

Vasele de expansiune universale sunt concepute pentru a fi compatibile cu diferite tipuri de instalatii si aplicatii. Acestea sunt flexibile si usor de instalat, asigurand o adaptare simpla la sistemul tau de apa. Indiferent ca ai nevoie de un vas de expansiune universal pentru sistemul de incalzire centrala, instalatia de apa calda sau alte aplicatii, vei gasi optiuni de inalta calitate in oferta noastra.

Alegerea unui vas de expansiune de calitate este esentiala pentru a asigura o functionare eficienta si sigura a sistemului tau de apa. Oferim vase de expansiune universale de incredere, durabile si testate in conformitate cu standardele de calitate. Cu ajutorul acestor vase, vei putea mentine presiunea adecvata in sistemul tau de apa si vei proteja componentele impotriva deteriorarilor.

Daca ai intrebari suplimentare sau ai nevoie de asistenta in alegerea vasului de expansiune potrivit, nu ezita sa ne contactezi. Echipa noastra de experti este aici sa te ajute!

Brand: Gitral Cod produs: 022100182045

Vas de expansiune 25 litri Gitral VVEF 25 SP, membrana schimbabila, 10 bar, universal

Vasele de expansiune model V sunt vase cu membrana schimbabila pentr