Meniu
Cosul de cumparaturi

Boilere termoelectrice

Boiler termoelectric apa calda

Va salutam pe pagina noastra de categorii pentru boilere termoelectrice! Prompt-Service.ro va ofera o gama larga de boilere termoelectrice, inclusiv boilere termoelectrice de 80 l, boilere termoelectrice de 100 l, boilere termoelectrice de 150 l, boilere termoelectrice Ariston si boilere termoelectrice TESY.

Boilerele termoelectrice sunt o optiune excelenta pentru incalzirea apei atunci cand pe langa energia electrica, avem o a doua sursa de incalzire. Acestea sunt dotate cu o serpentina sau doua si ofera un mod eficient si ecologic de a avea apa calda in locuinta dvs.

Unul dintre produsele noastre populare este boilerul termoelectric de 100 l, care ofera un volum generos de apa calda menajera intr-un mod eficient si economic. Marca Ariston este cunoscuta pentru calitatea si fiabilitatea sa, iar boilerele termoelectrice Ariston sunt o alegere excelenta pentru cei care doresc un produs de incredere.

Daca aveti nevoie de un boiler termoelectric de capacitate mai mare, avem modele de 150 l pana la 500 l, perfecte pentru a furniza apa calda in locatii comerciale sau in case mari cu mai multi utilizatori. Aceste boilere sunt proiectate sa asigure un flux constant de apa calda, fiind ideale pentru utilizarea in hoteluri, restaurante sau alte locatii cu cerinte mari de apa calda.

Pentru nevoi mai mici, avem boilere termoelectrice de 80 l, potrivite pentru utilizare in locuinte mai mici sau in spatii comerciale de dimensiuni medii. Acestea ofera o solutie eficienta si convenabila pentru a avea apa calda la indemana in locatia dvs.

Boiler termoelectric Tesy 80 l

De asemenea, oferim boilere termoelectrice TESY, o marca de incredere in industria incalzirii apei. Boilerele termoelectrice TESY sunt cunoscute pentru calitatea lor superioara, eficienta energetica si performanta lor fiabila.

La prompt-service.ro, ne straduim sa va oferim boilere termoelectrice de inalta calitate, la preturi competitive. Vizitati pagina noastra de categorii pentru boilere termoelectrice si alegeti modelul potrivit pentru nevoile dvs.! Contactati-ne pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a plasa o comanda.

Brand: Ariston Cod produs: 021411005089

Boiler termoelectric Ariston Pro1 R 80 VTD 1,8K EU, 80 litri, serpentina dreapta, clasa ErP C

Boilerele termoelectrice cu acumulare ARISTON PRO1 R 80 VTD 1.8K EU sunt aparate testate conform celor mai inalte standarde de calitate. Pentru prepar..
675,00 Lei
Fără TVA:675,00 Lei