Meniu
Cosul de cumparaturi

Centrale termice, piese schimb centrale termice

Fondata in 1964, Immergas a devenit pana in prezent o companie specializata in proiectarea si constructia de centrale termice Immergas , ce functioneaza pe baza de gaz. Centralele termice Immergas sunt o necesitate, atunci cand frigul se instaleaza peste tot in jur cat si in casa dumneavoastra. La achizitionarea unei centrale termice Immergas, instalarea centralelor termice Immergas, montajul centralelor termice Immergas si garantia centralelor termice Immergas sunt asigurate de Prompt Service Clima.

Comercializam toate piese de schimb pentru centrale termice Immergas, oferind preturi foarte mici, seriozitate si profesionalism in alegerea lor. Prompt Service Clima este centru service autorizat ISCIR si agreat de Immergas, fapt ce ne face sa fim unul din cele mai importante service centrale termice din Bucuresti. Dispunem de un stoc important de piese schimb centrale termice Immergas disponibil pentru comercializare atat in Bucuresti cat si in tara, prin intermediul curieratului rapid. Asiguram montarea pieselor de schimb si oferim garantie in baza facturii de 12 luni.

Cu o experienta de peste 28 de ani in domensiul incalzirii si a centralelor Immergas, oferim consultanta gratuita in achizitionarea unei centrale destinate incalzirii si/sau prepararii apei calde menajere. Ca si partener Immergas, dispunem de o gama vasta de centrale termice la preturi atractive. Consultantul nostru va sta la dispozitie in alegerea centralei termice Immergas fie ca doriti sa inlocuiti vechea centrala sau sa montati o noua centrala termica in spatiul nou amenajat. Pe langa serviciul de consultanta va putem sta la dispozitie pentru montaj, service, intretinere, PIF, ISCIR si verificari tehnice periodice.

Brand: Immergas Cod produs: 023900055022
Rozeta robinet umplere Immergas 1.032017. Se foloseste atasata de robinetii de umplere Immergas pentru centralele Eolo Star 3E, Eolo Mini 3E si Eolo..
8,50 RON
Fără TVA:8,50 RON