Meniu
Cosul de cumparaturi

Vase expansiune solare

Bine ai venit in categoria noastra de Vase expansiune solare! Aici vei gasi o selectie variata de vase de expansiune special concepute pentru a asigura o presiune adecvata si o functionare eficienta a sistemelor solare termice.

Vas expansiune panouri solare

Sistemele solare termice sunt o solutie ecologica si eficienta pentru producerea de apa calda menajera si incalzirea locuintelor. Vasele de expansiune pentru sistemele solare termice sunt componente esentiale care ajuta la compensarea variatiilor de presiune cauzate de dilatarea si contractia fluidului termic in panourile solare si sistemul de distributie. Aceste vase protejeaza sistemul impotriva supratensiunilor si mentin presiunea in limitele optime. Oferim vase de expansiune de inalta calitate, potrivite pentru diverse instalatii solare.

In oferta noastra vei gasi vase de expansiune concepute special pentru panourile solare si instalatiile solare. Aceste vase de expansiune asigura o presiune adecvata in sistemul de circulatie a fluidului termic si contribuie la o functionare eficienta si sigura a sistemului solar termic.

Vas expansiune solar

Vasele de expansiune solare pe care le oferim sunt fabricate cu materiale durabile si rezistente la temperaturi ridicate, asigurand o performanta fiabila si durabilitate pe termen lung. Aceste vase sunt proiectate pentru a face fata cerintelor specifice ale sistemelor solare termice si pentru a asigura o functionare eficienta in conditii variate.

Alegerea unui vas de expansiune potrivit este esentiala pentru a asigura o functionare optima si sigura a sistemului tau solar termic. Vasele de expansiune pe care le oferim sunt testate si verificate pentru a se conforma standardelor de calitate si siguranta. Cu ajutorul acestor vase, vei putea mentine o presiune adecvata si vei proteja componentele sistemului solar termic impotriva supratensiunilor.

Indiferent de specificatiile si nevoile tale, suntem aici sa te ajutam sa gasesti vasul de expansiune adecvat pentru sistemul tau solar termic. Alege calitatea si performanta cu vase de expansiune de incredere. Cumpara acum si asigura o functionare eficienta si sigura a sistemului tau solar termic.

Daca ai intrebari suplimentare sau ai nevoie de asistenta in alegerea vasului de expansiune potrivit pentru sistemul tau solar termic, nu ezita sa ne contactezi. Echipa noastra de experti este aici sa te ajute!

Brand: Gitral Cod produs: 022100182072

Vas de expansiune 24 litri Gitral G-GS24, 11GS002400, 10 bar

? Dimensiuni: øD: 270 mm øR: 3/4" H: 485 mm..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)