Meniu
Cosul de cumparaturi

Materiale Piese montaj

Materiale aer conditionat

Prompt-Service este sursa ta de incredere pentru toate materialele si piesele necesare pentru montajul si instalarea sistemelor de aer conditionat. Oferim o gama larga de produse de inalta calitate, inclusiv tevi pentru aer conditionat, materiale de izolatie pentru conducte si accesorii pentru prelungirea tevilor. Indiferent daca esti un profesionist in domeniu sau un proprietar de locuinta care doreste sa-si imbunatateasca confortul, suntem aici pentru a-ti oferi solutiile de care ai nevoie.
Sectiuni de produse recomandate:

 1. Kit instalare aer conditionat
  Kit instalare aer conditionat pentru capacitati de 9000 BTU, 12000 BTU, 18000 BTU si 24000 BTU.
 2. Tevi pentru Aer Conditionat
  Tevi de Cupru pentru Aer Conditionat: Oferim tevi de cupru de inalta calitate, durabile si rezistente la coroziune, ideale pentru instalarea sistemelor de aer conditionat.
 3. Materiale de Izolatie pentru Conducte
  Izolatie din Spuma Poliuretanica: Asigura o izolatie termica si fonica optima pentru conductele de aer conditionat. Izolatia din spuma poliuretanica protejeaza impotriva pierderilor de energie si minimizeaza condensul. Avem disponibile materiale de izolatie in diferite grosimi si dimensiuni.
 4. Accesorii pentru Prelungirea Tevilor
  Holendere niple pentru Prelungirea Tevilor: Daca ai nevoie sa prelungesti tevile sistemului tau de aer conditionat, avem disponibile holendere si niple adaptate pentru a asigura o conectare sigura si etansa. Aceste accesorii sunt fabricate din materiale rezistente si sunt proiectate sa ofere o instalare usoara si rapida.
 5. Indiferent de proiectul tau, echipa noastra de profesionisti sta la dispozitia ta pentru a oferi sfaturi si consultanta tehnica personalizata. Suntem dedicati sa-ti furnizam produse de incredere si servicii de calitate pentru a-ti satisface nevoile in ceea ce priveste montajul sistemelor de aer conditionat.

  Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe informatii sau pentru a plasa o comanda. Prompt-Service este partenerul tau de incredere pentru materialele si piesele necesare in domeniul aerului conditionat!