Meniu
Cosul de cumparaturi

Accesorii centrale termice pe gaz

Accesorii echipamente incalzire pe gaz

Acesorii pentru instalarea centralelor termice pe gaz necesare functionarii in parametrii normali si siguranta.

Racord centrala gaz

Accesorii centrala termica necesare racordarii acesteia la sistemul hidraulic si reteaua de gaz natural sau GPL: racord extensibil din inox, regulator presiune gaz si armaturi pentru instalatia termica (pahet racordare centrala termica). Detalii racord centrala gaz

Detectoare gaz

Detectoarele de gaz sau GPL reprezinta sistemul de siguranta in cazul unor scurgeri de gaz in cazul centralelor termice. Detectorul de gaz reprezinta cel mai important accesoriu din ansamblul centralei termice oprind alimentarea cu gaz a acesteia.

Termostate digitale

Termostatele digitale reprezinta accesoriul ce are rolul de a eficientiza raportul consum/confort. Gama lor cuprinde termostate cu fir, radiofrecventa (RF), conexiune la WiFi, programabile si neprogramabile.

Termostatele digitale dispun de afisaj digital, butoane + si -, iar cele programabile ofera posibilitatea programarii temperaturilor 24/7.

Termostate mecanice

Termostatele mecanice sunt varianta simpla a termostatelor digitale, fara ecran digital, doar controlul temperaturii. In aceasta categorie mai sunt incluse amplificatoarul de semnal, receptor priza, regulator tiraj.

Accesorii termostate

Categoria de produse accesorii termostate cuprinde kit montaj termostat, robineti pentru electrocomanda si servomotor.

Pompe condens

Pompele de condens destinate instalatiilor termice au rolul de a prelua condensul generat de centrala termica si a-l redirectiona catre o scurgere. Gama cuprinde atat pompe condens profesionale cat si rezidentiale.

Kit evacuare gaze arse

Evacuarea gazelor in urma arderii gazului natural/GPL din centrala termica, se realizeaza cu ajutorul kitului de evacuare gaze arse. Acesta de cele mai multe ori fie este inlocuit datorita uzurii, fie trebuie prelungit din cauza locatiei centralei termice. Categoria cuprinde atat kit evacuare gaze arse pentru toate centralele termice din Romania cat si prelungiri cos gaze arse centrale termice.