Meniu
Cosul de cumparaturi

Accesorii aer conditionat

Accesorii aer conditionat inverter

Prompt Service, suntem dedicati sa va ajutam sa va mentineti aerul conditionat functionand in cel mai bun mod posibil. De aceea, oferim o gama larga de accesorii pentru aer conditionat, inclusiv telecomenzi, pompe de condens si module WiFi.

Telecomenzile noastre sunt compatibile cu o varietate de marci si modele de aer conditionat, oferindu-va un control complet asupra aparatului dvs. de aer conditionat de la distanta. Acest lucru va permite sa setati temperatura dorita si sa controlati fluxul de aer, fara a fi nevoie sa va deplasati la aparatul de aer conditionat.

Pompele de condens sunt accesorii utile pentru aerul conditionat, ajutand la evacuarea apei condensate din interiorul aparatului. Acestea sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si capacitati, asigurand ca alegeti cea mai potrivita pompa de condens pentru marcile si modelele dvs. de aer conditionat.

Modulele WiFi sunt un alt accesoriu util pentru aerul conditionat, oferindu-va posibilitatea de a controla aparatul dvs. de aer conditionat de la distanta prin intermediul unei aplicatii mobile. Acest lucru va permite sa reglati setarile de temperatura, sa monitorizati starea aparatului si sa primiti notificari, astfel incat sa puteti asigura ca aerul conditionat functioneaza eficient si in siguranta.

In plus fata de telecomenzi, pompe de condens si module WiFi, oferim si o gama larga de alte accesorii utile pentru aerul conditionat, cum ar fi filtre de aer si tevi. Toate aceste accesorii sunt disponibile la cele mai bune preturi pe Prompt Service.