Meniu
Cosul de cumparaturi

Boilere

Cauti un boiler electric la pret bun?

Ai o varietate de boilere electrice, pe gaz, pe lemn, instant de apa pe gaz, de la cele mai cunoscute marci.

Boilere electrice Ariston Andris LUX ECO, Ariston Andris, Ariston Lydos, Ariston Andris RS cu montaj deasupra sau sub chiuveta.

Boilere electrice Ariston cu transport asigurat la pret mic si capacitati diverse in litri. Boiler electric pentru baie sau chiuveta, boiler 30 l, 50 l sau 80 litri. Boiler electric 100 l cu reglaj al temperaturii, plata in rate fara dobanda.

Cauti un boiler electric?

Alege un boiler electric din oferta noastra si te bucuri de cel mai bun pret, livrare asigurata si plata in rate fara dobanda. Boilere electrice Ariston si Tesy de diverse capacitati, 7 l, 15 l, 30 l sau 50 l sau boilere mari de 80 l si peste 100 l.

Gama cu modele de top precum Ariston Andris, Lydos, Velis sau Tesy Bilight si ModEcot, la pret mic, apa calda asigurata pentru baie sau bucatarie. Te bucuri de aceleasi beneficii si la boilere termo Ariston si termoelectrice Tesy si Ariston si asistenta in alegerea celui mai bun instant pe gaz pentru apa calda. Oferta cuprinde inclus boilere cu o serpentina sau 2 serpentine, in capacitati de 100 l sau 200 l.

Prompt Service Cliam este un magazin specializat in comercializarea boilerelor electrice si instalatiilor de incalzire a apei cu o gama diversificata si cel mai bun raport calitate-pret, parteneri oficiali Ariston in Romania.